sâmbătă, 9 noiembrie 2013

M-a părăsit şi acum sunt disperat




Stimată doamnă Yagmur,
Am şi eu nevoie de ajutorul dvs. În urmă cu un an am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit nebuneşte. Mi-am părăsit iubita din acea perioadă pentru a fi cu ea. O vreme, ne-a fost bine însă cealaltă, nemulţumită, a început să mă hărţuiască. A făcut vrăji? Că tare rău mi-a mers de atunci. Şi mie şi prietenei mele actuale.

                                                         Vasile, Lisabona

La deschiderea cărţilor de tarot în zodia vieţii mi s-a arătat că ai probleme cu o femeie mai tânără decât tine. Vi s-au făcut vrăji, însă pot să le înlătur, fireşte. 


Vino la mine să-ţi fac ritualuri. Sună-mă la 0762.547866, 0722.120706, sau dă-mi mail la : vrajitoareayagmur@yahoo.com, aştept.
                                                              Vrăjitoarea Yagmur

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

2 comentarii:

  1. Eu ii aduc multumiri in fiecare zii ii multumesc mie mia salvat viata ma adus pe drumul bun,,apelati cu incredere ca va vajuta ,,,este o femeie cu un har lasat de la dumnezeu,,este o femeie deosebita,are multa iubire,nui place minciuna sa nu o mintiti pt ca stie tot,nu ascundeti nimic,pt ca stie tot,,este un inger de femeie,,

    RăspundețiȘtergere

  2. Am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, cu greu i-a mai păsat de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, Dr. AJAYI vă poate ajuta să rezolvați problemele conjugale, să restabiliți relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea locuiește împreună fericită din nou .. Mulțumesc dr. AJAYI. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. El nu vă va dezamăgi.Whatsapp / viber: +2347084887094 Mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere